Verjaardag van dochter: De belangrijkste dag van het jaar voor haar – Just Like Mommy'z - Mama & Me

Posted By Mama Z.October 10, 2020

Verjaardag van dochter: De belangrijkste dag van het jaar!

Voor haar... Oké, misschien ook wel voor mama

Als je aan kinderen vraagt wat de belangrijkste dag van het jaar is, dan noemen ze ongetwijfeld hun verjaardag. En ze hebben gelijk! Goed beschouwd, hun hele wereld (dat zijn jullie) eert de dag dat ze geboren zijn, tenslotte zijn kinderen een zeer waardevol geschenk voor de ouders.

De voorbereidingen voor deze dag zijn al zo leuk… opwinding over haar feestje, haar gasten en ook niet onbelangrijk: de cadeautjes die ze krijgen van mama en papa, opa en oma en alle andere familie en goede vrienden!

Verjaardag meisje 1 jaar tot 5 jaar

Vaak wordt de 1e en de 5e verjaardag van een kind op een speciale manier gevierd.

De hele familie is dan meestal aanwezig, dus dat is een perfecte gelegenheid voor mamma om van de verjaardag van haar kleine engeltje een bijzondere gebeurtenis te maken.

Na het vijfde jaar breekt meestal de tijd van de verjaardagfeestjes voor kinderen aan en gaan de vriendinnetjes een belangrijke rol spelen.

Hoe maak je de verjaardag weer extra speciaal?

We zijn al beperkter met het vieren van een verjaardag in deze coronatijd, dus laten we er in ieder geval iets speciaals van maken!

Een klein feestje met familie en vrienden is misschien nog wel leuker voor het kind dan een groot feest.

Verjaardag meisje - moeder dochter kleding - Just Like Mommy'z

Verjaardag ideeën

Je kunt bijvoorbeeld een surpriseparty organiseren in een thema wat het kind aanspreekt.

Regel bijvoorbeeld een verjaardag lunch voor haar bij oma of bij een tante. Zodra ze weer thuiskomt, wacht haar een huis vol visite, verjaardag versieringen, een speciale verjaardagstaart en/of cupcakes en allemaal natuurlijk in haar favoriete kleur of thema. "Verrassing! Happy Birthday lieve dochter!"

Als ze al wat ouder is, wil ze misschien wel zelf het feest mee organiseren. Mijn dochter was ontzettend verheugd om te zien dat ik (probeerde) haar idee van tartelettes realiseerbaar te maken. Ze vindt het altijd ontzettend leuk om samen met mij cupcakes te versieren en traktaties te maken.

Het is bijvoorbeeld ook een leuk idee om bij de vrienden langs te gaan die normaal gesproken op de gastenlijst zouden staan en bijvoorbeeld een cupcake aan te bieden of een traktatie zakje, of om ze uit te nodigen voor een corona after party!

Wat natuurlijk ook een klassieker is die altijd leuk blijft, is de traditie dat mama en papa het kind wakker zingen met verjaardagsliedjes, vergezeld door ballonnen en een verjaardagscadeau. 

Twinning op haar verjaardag: de beste manier om het extra speciaal te maken

Voor welke optie je ook gaat, er is één ding wat zeker het surprise moment verhoogd en wat haar dag extra speciaal maakt: Het cadeau uitpakken en een set van twee dezelfde jurken vinden, een voor mama en een voor haarzelf!

Verjaardag jurk - moeder dochter jurken - Just Like Mommy'z

Een van de enkele feestelijke momenten die zich uitstekend lenen voor een happy mommy & me moment in speciale moeder-dochter outfits zijn natuurlijk de verjaardagen.

Niet alleen de verjaardagen van jezelf, maar een verjaardagsfeestje van een ander is ook een perfecte gelegenheid.

Maar de mooiste gelegenheid is toch wel de verjaardag van je dochter. Het is sowieso al een heel origineel verjaardagscadeau om op die dag te zorgen voor verjaardag jurken die op elkaar afgestemd zijn. Dat is zelfs nog leuk om met je eigen moeder te doen. 

Hoe lang nog twinnen op de verjaardag van je dochter?

Veel twinning mamma’s en dochters zullen het ongetwijfeld met me eens zijn: wat vinden we het leuk om te twinnen met onze dochters zo lang het nog kan!

We weten ook allemaal dat het eens een keer ophoudt, er komt namelijk ooit een moment dat ze het niet meer stoer vinden om samen met mamma te twinnen.

Dus geniet ervan zo lang het nog kan!

Veel meisjes zijn er rond hun twaalfde jaar wel klaar mee, dus laten we tot die tijd iedere gelegenheid aangrijpen om de wereld te laten zien dat we een team zijn, dat we bij elkaar horen en dat we voor altijd elkaars beste vriendinnen zijn…

Er zijn genoeg feestelijke momenten die we kunnen aangrijpen om te twinnen en geloof me, de meeste meiden vinden dit geweldig!

Tip:

Join the Club en ontvang je 10% mommy & me setkorting op je elke kleding bestelling, oplopend tot wel 27% kortingen bij een (gratis)VIP-clublidmaatschap!  Bovendien, als Clublid maak je kans op een gratis matching set! 

 

Ja, ik wil graag mijn mommy & me kortingen en een twinning set winnen!

 

Heb je bijvoorbeeld een speciale stijl in gedachten, of een bepaalde stof, kleur of zoek je een speciale maat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Moeder en baby twinning is heel speciaal.

Vooral met de eerste verjaardag!

Moeder baby twinning - eerste verjaardag - verjaardag jurk Just Like Mommy'z

Zeker de eerste verjaardag van een kind is heel speciaal. Het was voor mij zelfs de drijfveer dat ik begonnen ben met Just Like Mommy’z.

Het echte verhaal achter Just Like Mommy'z

Ik werd pas op latere leeftijd moeder en ik wilde haar 1ste verjaardag heel bijzonder maken. Een van mijn wensen voor die dag was dat we dezelfde jurken zouden dragen en een andere wens was natuurlijk een enorme taart.

Die taart was geen probleem, maar een eerste verjaardag jurk vinden waar ook nog een bijpassende verjaardag jurk voor mamma bij te vinden was, bleek toch wel een groot probleem.

Mommy and baby matching outfits ofwel moeder & baby kleding was blijkbaar in Nederland niet echt een bekend fenomeen.

Helaas was er geen tijd meer om mama & baby matching kleding uit het buitenland te bestellen, dus daar ging mijn idee voor een origineel cadeau voor de eerste verjaardag. 

Mijn dochters verjaardag - 1 jaar - Hoera!

Ondanks dat ik zelf deze kans heb gemist om op deze speciale manier de eerste verjaardag van mijn baby vast te leggen als ons eerste twinning moment, had ik natuurlijk wel een mooie baby feestjurk voor haar.

Maar het was ook het moment dat ik me voornam dat andere moeders wel de kans zouden moeten hebben om samen met hun dochter dat speciale mama en baby moment te beleven.

Ik nam me voor om een bedrijfje op te starten waar mama en baby dochter geweldige moeder & kind kleding konden laten maken om voortaan dit soort gelegenheden zoals een 1 ste verjaardag op een speciale manier te vieren. Ik ging de moeder & dochter jurken voor alle leeftijden en maten gewoon zelf lanceren!

Twinnen met de baby – Hoera een meisje!

Oké, ik geef het toe. Twinnen op de eerste of tweede verjaardag is eigenlijk meer voor de ouders, vooral voor mama… :) Maar als kinderen eenmaal drie jaar zijn, zijn ze zich echt wel bewust van wat ze aan hebben.

Dochters vinden het dan meestal geweldig om een mooie roze verjaardag jurk te dragen en het is natuurlijk helemaal super als mama dezelfde jurk draagt op haar verjaardagsfeest.

Net zo gekleed zijn als mammie is natuurlijk erg leuk en een mooie herinnering voor later ook! Maar ook een ‘Hoera 1 jaar’ foto is zoveel leuker als de verjaardagjurk voor 1 jaar er hetzelfde uitziet als die van mama.

Eindelijk in onze Pretty, Just Like Mommy outfits!

In mijn geval duurde het nog even eer dat mijn dochter en ik konden twinnen op een verjaardag.

Verjaardagfeest - verjaardag jurk - moeder dochter twinning Just Like Mommy'z

Pas toen ze 5 jaar was, konden we haar verjaardag vieren in onze Just Like Mommy’z outfits. Maar tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik dat plan heb doorgezet. Ik kijk nog iedere keer met plezier de foto’s terug van dat speciale moment op die vijfde verjaardag van mijn dochter.

Ik weet zeker dat zij het later ook geweldig zal vinden om de verjaardag foto’s terug te zien en om ze misschien weer aan haar dochter te laten zien als ze zelf moeder is.

Wil je ook graag twinnen met je baby op haar verjaardag of verjaardagfeestje?

Bekijk onze Party Pretty Moeder Dochter Collectie en kies je model en stof. Daarna kun je makkelijk je eigen set samen stellen online of neem gerust contact met ons op!

Tip:

Join the Pretty Mama & Me Club en ontvang je 10% mama en me korting op je elke twinning set bestelling, oplopend tot wel 27% kortingen bij een VIP-clublidmaatschap!  Bovendien, als Clublid maak je regulier kans op een matching set! 

Ja, ik wil graag mijn mommy & me kortingen en een twinning set winnen!

 

De verjaardag van mama, dat is ook belangrijk, toch?

Ook al denk je zelf misschien van niet, je dochter vindt de verjaardag van haar moeder net zo belangrijk. Ze ziet het namelijk als een kans om je nog blijer te maken. En geloof me, ze ziet je graag blij, veel meer dan dat je denkt.

Een uniek verjaardagscadeau voor mama

We ontvangen de laatste tijd veel orders van papa’s die het leuk vinden om een mooie set moeder en dochter jurken te bestellen als verjaardagscadeau voor hun vrouw. Een cadeautje van papa en dochter samen!

Verjaardag mama - Moeder Dochter Jurken - Just Like Mommy'z

De verhalen over de reacties van de mama’s zijn allemaal super enthousiast, ze vertellen allemaal dat het cadeau een groot succes was. Het blijkt niet alleen een enorme verrassing, maar ook een geweldig cadeau voor mama te zijn.

Ben je op zoek naar andere originele cadeautjes voor bijvoorbeeld een net geboren baby, babyshower, een baby cadeau 1 jaar of een cadeautje voor de kersverse mama, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Speciale verjaardag jurken voor mama en mini 

Handgemaakte moeder dochter jurken op maat

Onze handgemaakte en op maat gemaakte jurken zijn een uitstekende optie voor speciale verjaardag jurken. Zeker als je een speciale kleur of een bepaald thema in gedachten hebt.

Bijvoorbeeld voor een bijzonder verjaardagsfeest voor bijvoorbeeld een baby 1 jaar, een verjaardag 2 jaar of een kinderfeestje 5 jaar.

Het maakt eigenlijk niet uit hoe oud je dochter wordt, twinnen is altijd leuk zolang zij ervan genieten. Denk bijvoorbeeld aan een mintgroene of roze prinsessenjurk met een tutu met een jurk in dezelfde kleur voor mama.

Of een chique mix and match stijl waar zowel mama als dochter zich in kunnen vinden. Wij kunnen het realiseren.

Eerste Verjaardag  - verjaardag jurk -Moeder Dochter Jurken - Just Like Mommy'z

Heb je een ander idee voor een leuke jurk?

Informeer dan eens naar de mogelijkheden.

Omdat veel van onze jurken in opdracht gemaakt worden, op basis van de wensen van de klant en eventueel met een stof naar voorkeur, zijn niet alle mogelijkheden van Just Like Mommy’z zichtbaar op de website.

Speciaal design voor een betaalbare prijs!

Deel ook jouw ideeën met ons. We staan hier altijd voor open. Heb je bijvoorbeeld een leuke jurk op Pinterest gezien?

Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op als je speciale wensen voor een jurk hebt.

Een speciale dag voor het hele gezin, net zoals voor de jarige

Het maakt niet uit of het gaat om een party jurk voor een baby voor de 1ste verjaardag of om een jurk in een grote maat, we vinden het geweldig om je te helpen om er een hele speciale dag van te maken. Een verjaardag kind of mama, maar eentje die je altijd zult herinneren.

Natuurlijk vergeten we hierbij je zoontje niet. Denk bijvoorbeeld aan een schattig gilet of een stropdas in dezelfde kleur als mama’s jurk. Natuurlijk kun je ook twinnen met je zoon en hem in je 'Mommy & Me' team betrekken.

Verjaardagfeestje- Mama baby twinning - Moeder Dochter Jurken - Just Like Mommy'z

Verjaardagsfeest of Baby Fotoshoot? Op de foto in je twinning outfit

Verjaardagsfeestjes zijn ook mooie gelegenheden voor een leuke familiefoto.

Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau moeder of voor papa, oma of opa. Ik weet zeker dat er een grote glimlach op hun gezicht verschijnt als ze jou en je dochter zien twinnen op deze foto.

Kijk snel in onze webshop en vind jullie favoriete twinning set! En ride the tide zolang je kleintje nog met mama wil twinnen ;)

Kun je niet vinden wat je zocht of heb je bijzonder wensen?

Dan helpen we je graag verder: neem direct contact met ons op!

Tip:

Join the Club en krijg je onze nieuwste blogs in je inbox EN maak kans op een matching set! Bovendien, als Clublid ontvang je 10% mommy & me korting op je elke twinning set, oplopend tot wel 27% kortingen bij een VIP-clublidmaatschap

Ja, ik wil graag mijn mommy & me kortingen en een twinning set winnen!

Happy Birthday, prinsesje!

Wat is er schattiger dan een dochter die in een matching prinsessenjurk gekleed gaat als haar moeder? Zij voelt zich speciaal en jij bent ontzettend trots!

Laat niet alleen jullie jurken perfect op maat maken, maar laat deze ook geheel naar wens aanpassen. Al onze jurken worden met liefde gemaakt door moeders, voor moeders.

De accessoires op onze website sluiten hier perfect op aan en je kunt ook twinnen met hetzelfde haaraccessoire of een bijpassende vlinderstrik voor papa en zoon.

Geef haar een echte " Fijne Verjaardag" als cadeau

Maak haar (of jouw) verjaardagfeest onvergetelijk met prachtige verjaardag jurken voor moeder en dochter (of baby)!

Word lid van onze club en geniet van een speciale korting op je eerste bestelling en kortingen op bijvoorbeeld een set bruiloft jurken!

Bekijk onze pretty en precious twinning momenten op ons Lookbook of Volg/Like ons op Instagram en Facebook

Join the Club nu en maak kans op een gratis twinning set!

HAPPY TWINNING!

Liefs,

Mama Z.

Ja, ik wil graag een twinning set winnen!

 

 

 

← Older Post

Matching Fashion

RSS
JOIN THE CLUB AND WIN A TWINNING SET Sign up for your Mommy & Me member discount, latest news & blogs. Join now to get a chance to win a matching set!

Waroom geen beter moment voor Mommy & Me Twinning dan een bruiloft

Tue, Oct 22, 19

Ben jij binnenkort met je dochter of gezin uitgenodigd op een bruiloft? Heb je altijd al matching kledi...

Lees Meer
Back to top