Verzending - Just Like Mommy'z – Just Like Mommy'z - Mama & Me

Verzending

Alle Just Like Mommy’z moeder en dochter jurken en accessoires worden met de hand gemaakt, precies zoals jij het wilt. Je ontvangt dus een gepersonaliseerd kledingstuk. We maken het voor je en sturen het naar je toe!

Zo gaan we voor je aan de slag
Zodra je je bestelling plaatst, checken wij onze planning en beschikbaarheid. Wij sturen je dan een e-mail met de verwachte leverdatum. Soms vragen we je om je bestelling te bevestigen of kunnen wij een andere verzend- of verwerkingsmethode voor je bestelling voorstellen, afhankelijk van de datum waarop je je bestelling wilt ontvangen.

Bestellingen worden op volgorde van besteldatum uitgevoerd. Dus hoe eerder besteld, hoe eerder klaar. Alleen Pretty Mama & Me Club leden die het type event en de datum hiervan aangeven, kunnen voorrang krijgen. De uiteindelijke verzenddatum is afhankelijk van de beschikbaarheid, planning en creditcardverificatie.

We behouden ons altijd het recht voor om je bestelling niet te accepteren wanneer wij denken dat de door jou aangegeven afleverdatum niet haalbaar is.

Wij verzenden bestellingen van maandag tot en met vrijdag, vanuit Nuenen, Nederland. We doen altijd ons best om je bestelling binnen 2 werkdagen te versturen, nadat deze gereed is.

Het tarief voor verzending is gebaseerd op het gewicht van je totale bestelling en de locatie waar deze naartoe verzonden moet worden.

Verwerkingstijd van je bestelling
Het duurt ongeveer 5 tot 10 werkdagen om je bestelling uit te voeren, afhankelijk van de stijl van de jurk en de planning. Dit is exclusief verzending.

Totale levertijd van je bestelling

Je ontvangt je bestelling binnen 10 tot 15 werkdagen na het plaatsen van je bestelling. Dit is wanneer je kiest voor de standaard verwerkingstijd en de standaard verzendmethode via PostNL, DPD of DHL.

Zorg dus dat je je bestelling ruim van tevoren plaatst, op tijd voor je speciale event. Geef ook de datum hiervan door bij je bestelling.

Coronavirus: Wij doen ons uiterste best om onze standaard levertijden aan te houden maar vanwege de huidige situatie rondom het Coronavirus kan het zijn dat jouw levering een vertraging oploopt.

Versnelde verwerking van je bestelling
Wil je je bestelling sneller ontvangen, dan bieden we je 2 mogelijkheden om je bestelling sneller uit te voeren. Je kunt ook bij het afrekenen van je bestelling kiezen voor een versnelde verwerkingstijd.

Een versnelde verwerking van je bestelling duurt 5 werkdagen (standaard verwerking duurt 5 tot 10 werkdagen).

De kosten voor het versneld uitvoeren van je bestelling zijn € 25 of € 35 euro, afhankelijk van je bestelling.

Gratis verzending
Just Like Mommy'z biedt gratis verzending voor alle bestellingen:

  • binnen Nederland & Belgie vanaf € 70

Met standaard priority verzending (door PostNL) is de levertijd voor bestellingen binnen Nederland 1 werkdag. Voor bestellingen vanuit België en Luxemburg is dit ongeveer 2-3 werkdagen. 

Versnelde verzending 

Wil je een versnelde levering van je bestelling, dan raden we je aan om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden hiervoor. We checken graag de levertijden voor je om ervoor te zorgen dat jij je bestelling op tijd ontvangt.

Je kunt ons een e-mail sturen via pretty@justlikemommyz.com, of een WhatsApp-berichtje sturen op +31 (0)6 10 97 20 17. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 09.00 – 17.00 uur.

Zodra we je verzoek en betaling ontvangen hebben, kunnen we je bestelling via FedEx of UPS Express versneld leveren. Versnelde levertijd voor Nederland, België en Luxemburg is 1 werkdag. 


Tip:
Ontdek ook onze 
Pretty Mama & Me Club en word lid! Het is gratis en je profiteert als lid van exclusieve voordelen en kortingen!

Back to top